Dr. Varga Zsolt - drvargazsolt.hu - info@drvargazsolt.hu | nyomtatta: vendég


Főoldal Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Dr.Varga Zsolt szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász főorvos három évtizedes szakmai tapasztalattal és mintegy két évtizedes magánpraxis gyakorlattal várom kedves pácienseimet.

Legfontosabb feladatomnak a hozzám forduló páciensek magas színvonalú ellátását tartom, mindezt igényes, barátságos, kulturált környezetben, korszerű eszközparkkal kívánom megvalósítani.

Nőgyógyászati magánrendelőm Tatabánya Réti út 56.fsz.1. szám alatt (Dózsakert) található. Kiváló parkolási lehetőséggel rendelkezik, a közelben 50m-re buszmegálló.
A rendelő barátságos fogadóterében mindenki a lehető legrövidebb időt tölti el, hiszen a terhesgondozás, a nőgyógyászati, gyerkmeknőgyógyászati vizsgálatok, a terhességi és nőgyógyászai ultrahangvizsgálatok, időpont egyeztetést követően zajlanak. A tiszta, mediterrán stílusú tatabányai rendelő hangulata, a légkondicionált környezet a nyugodt és meghitt orvos-beteg kapcsolatot szolgálja. A színvonalas orvosi ellátás hátterét a rendelőben használt korszerű műszerek (kolposzkóp, magzati CTG (NST), professzionális 4D ultrahang készülék, egyszer használatos eszközök) biztosítják. A terhességi ultrahang vizsgálatoknál, így a 4D ultrahang vizsgálatnál (babamozi) a hozzátartozók jelen lehetnek, dvd és fotó dokumentációra is lehetőség van.

A Tata,Oroszlány és Komárom környékéről érkező pácienseimet a Tata Ady E. út 7. szám alatt, a Tóvárosi Patikában működő nőgyógyászati magánrendelésemen is lehetőségem van ellátni. A tatai magánrendelésemen szintén teljeskörű szülészet-nőgyógyászati, gyermeknőgyógyászati ellátást biztosítok kedves betegeim részére, beleértve a terhes és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatokat is.

Telefon: +36-20 9-829-779
Honlaptérkép|Felhasználó: vendég|Ideart