Dr. Varga Zsolt - drvargazsolt.hu - info@drvargazsolt.hu | nyomtatta: vendég


Főoldal 4D ultrahang

4D ultrahang

4D ultrahang (babamozi) vizsgálatra a tatabányai magánrendelésemen van lehetőség. A vizsgálat hagyományos kétdimenziós (2D) ultrahanggal indul. Rögzítjük a magzat méreteit, állapotát, a méhlepény és a magzatvíz jellemzőit.

A négydimenziós ultrahang vizsgálat (4D UH)során a három dimenzióban megjelenített síkokat mozgásban is láthatjuk. A negyedik dimenzió itt maga az idő – ezzel a módszerrel egy másodpercenként többször is frissített mozgóképet kapunk. A négydimenziós ultrahanggal valós időben, időbeli csúszások nélkül láthatjuk a baba mozgását, testhelyzetét és akár az arckifejezését is, így a mozgókép alkotás térbelivé, teljesen valósághűvé válik.

A 4D vizsgálatot minden esetben felvesszük DVD-re, valamint 1db választott képet nyomtatunk az alapdíjért. Természetesen a Kedves Hozzátartozókat is várjuk!

Felhívjuk Kedves Kismamáink figyelmét, hogy az általunk végzett 4D ultrahang nem genetikai szűrővizsgálat, azt nem helyettesíti! Kérjük, hogy az ultrahangos genetikai szűrési leleteiket (12-18 hetes UH, kombinált teszt) hozzák magukkal.

Kellemes, élménydús  babamozit kívánunk!Telefon: +36-20 9-829-779
Honlaptérkép|Felhasználó: vendég|Ideart